Op zaterdag 23 maart om 20.00 uur reikte burgemeester Carol van Eert, een Koninklijke Erepenning uit aan voorzitter Annet Tijmes van de Dierense Accordeonvereniging Aeolus. De uitreiking vond plaats voorafgaand aan het Voorjaarsconcert in Zalencentrum Theothorne in Dieren.

In het Rhedens Nieuws is het uitgebreide artikel te vinden.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/137220/dierense-accordeonvereniging-aeolus-krijgt-koninklijke-erepenning/

Koninklijke Erepenning

De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen of aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor de bijzondere verdiensten van de ontvanger. De Erepenning wordt alleen verleend ter gelegenheid van de viering van het 50-jarig bestaan of een volgend meervoud van 25 jaar van de vereniging of instelling.