Onze dirigent is Jeroen Gulikers.

Jeroen Gulikers studeerde accordeon aan het Arnhemse conservatorium bij Miny Dekkers. Hij volgde masterclasses bij o.a. Mie Miki, Geir Draugsvoll en James Crabb, Friedrich Lips, Vjatschelaw Semjonov en Yuri Shishkin.

Jeroen behaalde prijzen op diverse concoursen, waaronder een eerste prijs op de concoursen van de NOVAM (Nederlandse Organisatie Voor Accordeon en Mondharmonica), een tweede prijs op de International Tape-recording Competition te Wiesbaden, een eerste, tweede, Gaudeamus- en Donemusprijs op het Prinses Christina Concours en een derde prijs op het SJMN-concours (Stichting Jong Muziektalent Nederland).

Jeroen was als accordeonist verbonden aan het orkest van de met vele prijzen bekroonde musical 'Ciske de Rat' van Joop van den Ende. Ook maakte Jeroen deel uit van het accordeon/strijkers-ensemble Stracc.  Hij nam met Joost Belinfante de CD 'Zing dan mee?' op, met accordeonensemble D'Acht de CD's 'GeD'Achten' en 'Piazzolla HoogD'Achtend' en met accordeonorkest REL de CD ‘Lunapark’. Momenteel is hij ook dirigent van accordeonverenigingen KNA Epe en  Amady uit Brummen, Tevens is hij eerste accordeonist bij accordeon Nederlands Symphonisch Accordeon Orkest (voorheen REL).

Jeroen is jarenlang als jurylid verbonden geweest aan het VARA Kinderen Voor Kinderen Songfestival. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur. Zijn liedjes zijn uitgevoerd door o.a. Kinderen Voor Kinderen, Berget Lewis en Karin Bloemen.

 

 

Joomla templates by a4joomla